Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - MOD OLMAK İSTİYORUM

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: MOD OLMAK İSTİYORUM
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
adminim moderatör olmak istiyorum yaparsan sevinirim
Biraz katkını görsek olmazmı
emreye katılıyorumm
mod olmak için ne lazım onu söyleyin
En onemlisi güzel paylasim
güzel paylaşım ve siteyi-bölümü yönetebilecek\idare edebilecek olmak
yada adminin yakınıı SevinçliSevinçliSevinçliSevinçli
şaka
len
iyi paylaşım hemde hemen mod olamazsın rütbe rütbe çıkacaksınnn
hemde rutbe mesaj say1na deil online oldun sureye deil konulara ve paylasimlarina bakar
evettttt aynılarındannn

Chorlu MeGa EmRe Yazılan:
hemde rutbe mesaj say1na deil online oldun sureye deil konulara ve paylasimlarina bakar

bence onlardan da çok yönetime bakar.
Moderatör aynı zamanda yönetici demektir.
Sorumlu olduğun bölümü süreklü takip edeceksin.
FLOOD mesajlara dikkat edeceksin,konuları,mesajları sürekli kontrol edeceksin;düzen sağlayacaksın.
Ayrıca üyelere yardımcı olabilecek bilgi VE deneyimin olmalı...
evett tek_isoo çook çoook haklısınn bencedeee öleee
üfffffffffffff hep aynı şey ya
farklı bisey söleyin
ok raptaor ben kezmana benzettiğin çoçuk mod olmak için senin gibi bir fizik olması lazım hhihhihihihihiihih
sen benim fiziğime lafmı söylüyon lan ? ben sana gösteririm 1100 mesaj attık aynı yerdeyiz SevinçliSevinçliSevinçliSevinçli
Referans URL