Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Trojan Başlangıç Sayfası Sorunu

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Trojan Başlangıç Sayfası Sorunu
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Eğer İnternet Explorer Başlangıç Sayfanız Bir Trojan Yüzünden Değişmiyorsa Şu İşlemleri Gerçekleştirin

Başlat->Çalıştır->regedit->HKEY_CURRENT_USER->Software->Microsoft->Internet Explorer->Main in yanında dosya simgesini TIKLAYIN -> yan tarafta çıkan listede Start Page'yi çift tıklayın ..... Orayada istediğiniz bir başlangıç sayfası adını yazın işlem bu kadar....

ALLAH SİZİ TROJAN LARDAN KORUSUN ! ! ! ! Tongue
emeğin için teşekkürler
bana olmuştu bir kere SevinçliSevinçliSevinçliSevinçliSevinçli format attım hallettim sonunda...
HOCAM ÖYLE YAPTIĞIN ZAMAN SADECE BAŞLANGIÇ SAYFASINI DEĞİŞTİRİYON SORUN BİTMİYORKİ TEKRAR TEKRAR BUNU YAPMAKTANSA
BUNU BİKERE YAPIP KURTULUN

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel

Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir

İŞTE BUKADAR

Referans URL