en güzel ülkee bencee yaşam koşulları vee eşitlik özgürlük bakımından isveç norveç ve isviçredir şıklarda isviçre olduğuna göre oyum ona

konuyu yanlış yerde açmışsın tuncay anket bölümüne taşıyorum
türkiyeden güzel yer yokkk

tabi siyasi açıdan görmezsek
nanu nun olduğu ülkee dünyanın en güzel ülkesiiii. ben kararımı değiştirdim

canım benim yaaaa

Bence İngiltere en güzel yaşam koşulları sunan yer.türkiye ilk harfini küçük yazdığım gibi küçük bi devlet gelişmişlik olarak
.TÜRKİYE gelişmemiş olabilir nedenini senin gibi ingiltere de biliyor...
türkiye amerikayla ilgisini kesse herşey çok daha iyi olacak. içimize girdiler yaa bizim ülke üzerinden millete saldırıyorlar yarın suriyeye veya irana sawaş açarsa yine ülkemizi kullanacak... düpedüz kemiriyor tr yi.........................
tabıkıde turkıye

yengeyle serkan burası ask yuvası dııl

haberınız olsun bencede turkıye varken baska yerler bana viz gelir

seceneklkerdekı butun ulkelere gıttım turkıye gıbısını gormedım

türkiye amerikayla ilgisini kesse herşey çok daha iyi olacak. içimize girdiler yaa bizim ülke üzerinden millete saldırıyorlar yarın suriyeye veya irana sawaş açarsa yine ülkemizi kullanacak... düpedüz kemiriyor tr yi.........................
zaten hepsinden önce bize bi bomba sallıcaklar sonra yanlışlıkla oldu kusura bakmayın diyecekler soona gene birini çıkarırlar ünlülerden örterler konuyu magazin ne de olsa herşeyin önüne geçio bu ülkedee
zaten hepsinden önce bize bi bomba sallıcaklar sonra yanlışlıkla oldu kusura bakmayın diyecekler soona gene birini çıkarırlar ünlülerden örterler konuyu magazin ne de olsa herşeyin önüne geçio bu ülkedee
ya bırakın amerikayı nefret ediyorum o pis ülkeden
eylule katılıyom

sonuna kadar katılıyorum ben de eylüle
arkadaşlar türkiye ye alışmışız diye iii geliyor ama bu ülkenin (türkiyenin) en güzel zamanlarımızı çaldığını düşündünüzmü mesala 25 yıllık öğrencilik hayatımız vede sonunda hayatımızın garanti bile olmaması' biz 25 sene boyunca eğitim görmüyoz devlete ve özel sektörlere para sayıyoruz! devletin amacıda bu zaten yoksa başka ne olabilir.
İSVİÇRE DÜNYANIN KALBİ.
AMA MİLLİYETÇİ AÇIDAN DÜŞÜNCEK OLURSAK TABİKİDE TÜRKİYE AMA SORUYA GÖRE İSVİÇRE
TÜRRKİYEEEE ne olursaaa olsunnn herr durummdaaa TÜRKİYE kaç yılımı alırsa alsın...
ahh şuu siyasiilerr

bitirdilerr gençleriii