Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - karşı cinste ıyyyk dediiniz şeylerr

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: karşı cinste ıyyyk dediiniz şeylerr
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
herkesin nefret ettiğiii hareketler vardır burada bunları haykırıcazz mesela ben başlıormm
yeree tükürenn
sigara içip pis pis kokann erkeklerdenn neffretttt ediiiiiyorummmmmmmm
hadi bakalım sıra sizdee ;
ben kendini beğenmiş kızlardan nefret ederim
bir kilo makyaj yapıp sokakta güzelim diye geçinen kızlardan nefret ediyorum SmileSmileSmileSmile
haahahhah evett o kızlara biz halk arasındaSevinçli kaşar dioruz vee bende nefrett ediormm hakkettenn ıyykkSevinçli
ben bütün kızlardan nefret ediyorum desem yalan olurSmile ben kaşarlardan nefret ediyorum sadece
kasarlardan bende nefret ederım ayrıca grupca dolasıp her seye şeyler gıbı gulen kızlardan nefret ederım....!
heehheehehehheheSmileSmile
ayyy bidee bidee saççlarıınaa bir kilooo jöle sürüpp ortalıkta dolaşan mahluklardann nefrett ediiorumm ayy allahımm bidee onlarıı yapıştırıolarr yaaa
valla joleyle pek ısım olmaz gerekmıo cunku...
NIYE hımmm?
İKİNCI DEDIGIN DORU!!!bu arada avatar yakıoo
nese bugunluk bu kadar...yarın gorusuruz...herkese bye
sayınnn bluee beyyyy o dediiniizzziinn gerçekk olmadıınıı sizzdee biliyorrsunuzzz üsstelikk kızlarr yaratıkk deilldirrr anlaşılann sana bir kız yamuk yapmış yada kızlardan yana pek şansın yok afedersinizz forumm ama kızlara nie b*k atıyonn bidee genellemeee yapııoosunnn nee ayaaakkkk
sildim o mesajı yaaa ...
ii yapmıssın!
su son gonderdıgım konuyu okursanız sevınırım!!
ya hande su alta koydugun resım cok buyuk yaa...sıtenın seklı deıstı...eskı resım ııydı yaaa...
supersın
saol serrkann SevinçliSevinçlirockıpsızz son konun neydii bende okuyycammmSmile
eett okudumm çokk ii düşünce yanii saoll
Sayfalar: 1 2
Referans URL