Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - ÇOKLU MSN AÇMA

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: ÇOKLU MSN AÇMA
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Birden fazla açmayı kısıtlayan Msn messenger Programı bu program sayesinde kısıtlama özelliğini yitiriyor. Kullanımı: Msn messenger programını kapatiyoruz. Çoklu msn messenger açma Programını çalıştırıyoruz Multiple Login? Allow'u işaretliyoruz Patch'ı tıklıyoruz. İşlem tamamdır. Programı kapatabilirsiniz. Şimdi Msn programını istediğiniz kadar açabilirsiniz... Not: Çoklu msn messenger açma Programında işlemin yapılabilmesi için Msn Messenger programının Mutlaka! kapalı olması gerekmektedir. Programı çalıştıramadım derseniz Görüntü 1 programın resmine mutlaka bakınız...

DOWNLOAD:http://www.sanalmsn.com/download/13050/Çoklu_Msn_Acma_(Patcher)_.html
teşekkürler....
emeğe saygı
yaa bu msn nin yeni sürümünde neden çalışmıo???eskisinde açıodum ama şimdi olmuoooSad
Ukalalık etmim ama eskisini kulllan
msn ın yenı srumu ıcın farklı seler var ama onları daha zor bulursun ben kullanıom mesela...
Referans URL