Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Al senin olsun bütün mavilerim

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Al senin olsun bütün mavilerim
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
$arkilar dinler, $iirler okur aglardim önceden. Sebepli, sebepsiz ya$ama küserdim. Her$eyi bo$verir, cimenlere uzanır gökyüzünü seyrederdim. Sonsuz maviliginde büyülenir, bulutlari kiskanırdim; mavinin icinde olduklari icin. Ya$amdan bu kadar uzakta ve ya$amin bu kadar icinde olduklari icin kiskanirdim onlari. Seni tanimiyordum ki o zamanlar... Hayatima girecegini, ya$amimin masali olacagini ve benim ya$amimdan bu kadar uzak oldugun halde, ya$amimin tamda icinde bir bulut olacagini bilmiyordum ki...

Mavi dünyam... Sevdigim... Yani sen... Geldin ve masmavi oldu dünyam...

Deniz kenarinda yosun kokan kayalara oturur gemileri izlerdim önceden. Bir gemiye binip her$eyi ardimda birakip kacacagim günleri dü$lerdim. Bu dünyanin icinde ve bu dünyaya ait olmayan bir yer vardi biliyordum; acilar cekmeyecegim, kendi halimde ya$ayip, icimdeki (...) ya$atabilecegim bir yer... Dü$ledigim o yerin senin yüregin oldugunu bilmiyordum ki o zamanlar... Bir gün kar$ima cikacagini, beni yüregine alacagini ve orada, yüreğinde bana huzurlu bir ya$am verecegini bilmiyordum ki...

Mavi dünyam... Sevdigim... Yani sen... Beni yüregine aldin ve oldugum gibi sevdin...

A$k diye bir$eyin varligina inanmiyordum önceden. Ama yine de mavi bir a$kin dü$lerini kuruyor ve dü$lerimi seviyordum. A$kin bir dü$ oldugunu saniyordum. Senin o mavi a$kin ta kendisi oldugunu bilmiyordum ki o zamanlar... Dü$lerimdeki a$kin kar$ima cikacagini, bana elini uzatip acisiyla tatlisiyla o a$ki bana doyasiya ya$atacagini bilmiyordum ki...

Mavi dünyam... Sevdigim... Yani sen... Yani dü$lerim... Ben seni cok sevdim... Al senin olsun bütün mavilerim

Teşekkürler
Referans URL