Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Symbian ile ilgili bir soru!!bilen lutfen cevaplasın!!

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Symbian ile ilgili bir soru!!bilen lutfen cevaplasın!!
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
SLM ARKADAŞLAR BEN YENİ BİR TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM (NOKİA 6500 SLİDE)..TELEFONUN HERŞEYİ SÜPER KAMERA 3.2 PİKSEL MESELA...FAKAT SYMBİAN DEĞİLMİS...SYMBİAN OLMAMASI ÇOK MU KÖTÜ???
CEVAPLARSANIZ ÇOOK SEVİNİRİM!
Dostum symbian olmayan telefonu hiç tavsiye etmem. Ne doğru dürüst oyun koyabilirsin ne de program yükleyebilirsin. Sana tavsiyem N73 yada N93 al, ekonomik durumun iyiyse N95 al Smile
cevapladıgın ıcın cok teskkur!!! ben zaten oyun ve program ıcın almıorum..muzık vıdeo ve foto ıcın alıorum aslına bakarsan eger bu ucunu dogrudan etkılemıosa sorun yok...n73 ve n93 hosuma pek gıtmedı ama eger ıkna ettırebılırsem n95 aldırtacam ınsallah ama olmassa buyuk ıhtımal 6500 silde.....cevapladıgın ıcın tekrar tesekkur ederım!
Referans URL