Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Şekillerde Kesişme Noktası

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Şekillerde Kesişme Noktası
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Öncelikle bir çalışma sayfası açalım ben bu çalışmadacustom shape tool seçimi ile heart frame ile sahneye bir kalp çizimiyaptım. seçili hale getirdikten sonra renk olarak F399C0
Doldurdum styles olarak flat rounder ile çizime efekt uyguladım Örnekte olduğu gibi
Kalp-1 layerimizi çoğaltalım dulacite layer layer e layer 2 adı verdik

Elipse Tool aracı ile görünmesini istemediğimiz kısmı seçiyoruzCTRL+ALT+SHİFT tuşlarının üçüne birden basarak çalışma yaptığımız layerüzerine tıklıyoruz Select inverse iile seçimi tersine çeviriyoruz şimdikalp 2 adlı layerimizi kalp 1 layerimizle yer değiştirelim

Sahnedeki görüntümüz

Şimdi en üstte yer alan kalp 1 layerimizi seçiyor Add Layer Maks butonuna tıklı yoruz
Layer görünmü

Evet çalışmanın sonucu görüntümüz
Referans URL