14-06-2007, 01:42:00 PM
Yeni bir çalışma sayfası açalım 300x300 px . elliptical shape tool aracı ile daire oluşturalım

Layer style blending options seçeneklerini uygulayalım

elliptical shape tool aracı ile örnek oval seçimi yapalım

Layer style

elliptical shape tool aracı ile yaptuığımız aval seçimin üzerine dairesel bir seçim yapıyoruz

Layer style

Ctrl+Alt+G create clipping mask

Pervane yapalım pen tool aracı ile örnek resimdeki şekli yapalım

Layer style

Görüntümüz

Layeri duplacite layer 3 kez kopyalıyor rotate aracı ile ayarlıyoruz

elliptical shape tool aracı ile orta kısmını yapalım ardındanpervanelere uyguladığımız layer style layer üzerinden layer style kopyadiyerek orta kısım layere sağ ckik layer style ppaste yaparak layerstyle options seçeneklerini uygulayalım
görüntümüz

Pervanemizin ayak kısmını yapalım rectangular shape tool aracı ilediktörtgen seçim yapalım gerekli ayarlamayı distort aracını kullanarakayarlayalım

Layer style

rectangular shape tool aracı ile diktörtgen seçim yapalım gerekliayarlamayı distort aracı kullanarak ön ayak kısmının ön kısmını yapalımbir önceki ayak kısmına uyguladığımız layer style kopyalayıp buyaptığımız layere yapıştıralım

Layer style
Uygulayalım

Görüntümüz
Final

Tabi ben yine animasyon haline dönüştürdüm vantilatörü çalıştırdım

Layer style blending options seçeneklerini uygulayalım
elliptical shape tool aracı ile örnek oval seçimi yapalım
Layer style
elliptical shape tool aracı ile yaptuığımız aval seçimin üzerine dairesel bir seçim yapıyoruz
Layer style
Ctrl+Alt+G create clipping mask
Pervane yapalım pen tool aracı ile örnek resimdeki şekli yapalım
Layer style
Görüntümüz
Layeri duplacite layer 3 kez kopyalıyor rotate aracı ile ayarlıyoruz
elliptical shape tool aracı ile orta kısmını yapalım ardındanpervanelere uyguladığımız layer style layer üzerinden layer style kopyadiyerek orta kısım layere sağ ckik layer style ppaste yaparak layerstyle options seçeneklerini uygulayalım
görüntümüz
Pervanemizin ayak kısmını yapalım rectangular shape tool aracı ilediktörtgen seçim yapalım gerekli ayarlamayı distort aracını kullanarakayarlayalım
Layer style
rectangular shape tool aracı ile diktörtgen seçim yapalım gerekliayarlamayı distort aracı kullanarak ön ayak kısmının ön kısmını yapalımbir önceki ayak kısmına uyguladığımız layer style kopyalayıp buyaptığımız layere yapıştıralım
Layer style
Uygulayalım
Görüntümüz
Final
Tabi ben yine animasyon haline dönüştürdüm vantilatörü çalıştırdım
Evden Eve Nakliyat