Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Globe logo profesyonel

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Globe logo profesyonel
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
300x300 çalışma sayfası açalım color siyah rectangular shape tool aracı ile color # ffad00 kare şekil oluşturalım

Shape1 layerimizi duplacite layer diyerek çoğaltıyoruz ben 6 adet kopyaladım düzgün şekilde ayarladım

Layer görüntüsü

Hazırladığımız shape layerlerimizi seçili hale getirip CTRL+Ebirleştiriyoruz şimdi tek sıra tek layerde oldu bu layeri copyayapıyoruz duplacite layer

6 tane olacak şekilde aynı kopyalama işini tekrarlıyoruz

Tekrar CTRL+E shape adlı layerlerimizi seçerek birleştiriyoruz devamında
Ctrl+T transform aracını açalım

Hazırladığımız çalışmayı küçültelim

Fitler menü den distort>spherize. Seçelim

Görüntümüz

Fitre uygulamasını CTRL+F kısayol kullanarak tekrarlıyoruz örnek resimdeki şekil’i elde edelim

Ctrl+T transform aracını açalım hazırladığımız çalışmayı küçültelim eşit şekilde olmasına dikkat edelim

Layer style blending options seçeneklerini uygulayalım

Görüntümüz

Layerimizi kopyalayarak çoğaltalım duplacite layer ardında yön tuşu ile alt tarafa kaydıralım
Görüntümüz

Kopyaladığımız layeri siyah beyaz yapalım Ctrl+Shift+U t desaturate

Transform>distor m aracı ile resimdekine benzer yansıma gerçekleştirelim

Layer Mask uyguluyoruz maks uyguladığımız layere
linear gradient uyguluyoruz

Line shape tool aracı ile çizgi oluşturdum Text yazımı yazdım ardındanyazı layerini kopyaladım CTRL+shift+U desaturate siyah beyaz yaptımedit>Transform>flip vertical ile ters cevirdim yön tuşları ileçizginin altına kaydırdım edit>transform>perspective kullanarakayarlama yaptım yazı gölge layerine layer mask ve gradient uyguladım
Final
Referans URL