Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Çizgi Resim Animasyonu

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Çizgi Resim Animasyonu
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Orijinal resmimizi sahneye alalım

Duplacite layer orijinal resmimizi çoğaltıyoruz Image > Adjustments > Desaturate resmimizi siyah beyaz yapalım

Filters > Others > High Pass 2,6 px uygulayalım ardından Image> Adjustments > Threshold level 114 uygulayarak resmimizi çizgiresim haline dönüştürelim.

Karakalem efekti layerimizi duplacite layer yaparak çoğaltalım ilkkopya işlemi sonrası resmimizin bir kısmını siliyoruz tekrar silmeişlemi yaptığımız layeri kopyalıyoruz tekrar bir kısmını siliyoruz buişlemi orijinal layerimiz hariç 4 kez kopyalayarak devam ediyoruz örnekresimde 4 kez kopya işlemi ile birlikte silerek düzenlediğim resimlerbir arada.

Layer görüntümüz

Karakalem çizimi halindeki resmimizi duplacite layer diyerek çoğaltalımad olarak color-1 verelim orijinal resim latyerimizin üzerine alalımb&w-1 adlı layerimizin tam tersini uygulayacağız color-1 adlı layeruygulayaçağız görünen kısım bu layerde görünmeyecek
Karışıklık olmaması için resim üzerine göstermek istedim
b&w-1 adlı larimizde görünmesini istediğimiz kısım

Color-1 adlı düzenlediğimiz layerimizde sildiğimiz kısım

Color-1 layerimizi bu şekle getirdikten sonra kopyalayıp color-2 layeroluşturalım silme işlemi aynı örnekten hareketle b&w-2 layerdekinintersi olarak devam edelim color layerlerimizde 5 adet olacak
Color layerlerimiz

Örnekte gördüğünüz şekilde silinen kısımlar b&w layerler ile aynı boyutlarda silinmiştir.
Layer görüntümüz

Ben çalışmada kullanmak üzere el kalem resmi hazırladım uğraşmak istemezseniz benim hazırladığımı kullanın

Artık animasyon kısmına geçelim Windows>animation tıklayarak animasyon penceresini açalım
Sizlere resim üzerinde anlatmaya çalışacağım
Resimlere tıklayarak izleyin

Çizgi resim oluşturma animasyon kısmını hazırladık animasyonumuza devam edelim
Layer 0 adlı orijinal resim layerimizin optical değeini 40% yapalım

Tüm işlemler bitirdikten sonra kalem layerimize hareket verelim örnekolarak animasyon penceresinde gördüğünüz yolu izleyin ben animasyonumayazıda ekledim onu anlatmadım gerekte yok bu kısmını haletliğinizdeanimasyonun diğer kısmını kesin çözersiniz.
Final
Referans URL