Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - aşkla ilgili olan sorunlarınızı burda paylaşın.. :)

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: aşkla ilgili olan sorunlarınızı burda paylaşın.. :)
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
selam arkadaşlar aşkınızla ilgili olan sorunlarınızı burda paylaşın hep beraber çözüm bulalım...
vallaha benim öle bi sorunum yoq ama sorunu olanı çaözerizSevinçli
evet bu forumda herkes birbirine yardımcı olmalıı SmileSmileSmile
bencede herkes birbirine yardımcı olmalıı
benimde yok ama ileride hepimizde olabilirSmile sana katılıyorum eylül herkes birbirine yardımcı olmalı
Birinin Aşk Sorunu Varsa O Sorunu Kendisinden Başka Hiç Kimse Çözemez bence
bence o kadar eminn olma hedef tmm herşey insanın kendisinde biter ama ark'ların yardımcı olması çok işe yarıoSmileSmileyarar yani ihihihihi
doğru söylüyon moonlight
aşk sorunları diye girdim tartışma başlamış...
senin sorunun varsaa söölee yardımcı olalım...
aşkım olsa sorunum olmazki beahhhhh sevdiğimin köpeği olurum bennnn ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh
olur inşalah... inşalah benimde olurrr

--:: MoC_X ::-- Yazılan:
aşkım olsa sorunum olmazki beahhhhh sevdiğimin köpeği olurum bennnn ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh

OZAN KARDEŞ OLURSA BU SÖYLEDİKLERİNE PİŞMAN OLURSUN...

candy_girl Yazılan:
olur inşalah... inşalah benimde olurrr

daha çok dua edersiniz...
sakın kopegı olrum falan demeyın...pişman olabılırsınız....bılıomda solıyom
HIH İŞTE KAFA DENGİ BİRİNİ BULDUM?YANİ...
yaaa baqq okann çok kötü olacak ben dua ederrim ederim sananne olum kafamı bosma benimmmmm baq
tşk ama şuan yoq
Referans URL