Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - safranbludan selamlar

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: safranbludan selamlar
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
AD....................:batuhan
SOYAD..............:özçetin
YAŞ..................:04/05/1989 =19
ŞEHİR...............:karabük/safranbolu
MESLEK.............:turist rehberi/organizazyon/özel motor egitmeni
E-MAİL..............:batutaturizm_rothers@hotmail.com / 0546 233 23 61
MOTORUM..........:honda cbr 1000 rr repsol 2005 model
KAN GURUBU.......:a rh +
ALERJİLERİM.......smileyolen

evet ben batuhan özçetin karabük safranboluda ikamet etmekteyim 19 yaşındayım 9 yılı aşkın süredir motor kullanıyorum .safranboluda turist rehberiyim aynı zamanda sancak sürücü kursunda özel motosiklet egitimi veriyorum

paraşütle atlamayı yemek yapmayı gezmeyi seviyorum işim nedeniylede zaten paso geziyorum bu siteyide google de gazinirken buldum hayırlı olması dileklerimle
batuhan özçetin

batutaturizm_rothers@hotmail.com http://www.batuta.com.tr
0546 233 23 61

kısaca resimlerim vakit buldukca daha paylaşıcam hepinize saglam forumlar
h.g güzel paylaşımlarını bekliyoruz
tşkr ederim celal hocam elimden geldigince motor dünyasından pistten yarışlarımdan haberleri sizinlepaylaşıcam
Hoş geldin..
hoşgeldin
tşkr ederim bu sıcak karşılama için hepinize
Adminler toplanmış yaa Sevinçli hoş geldin dostum..
hoşbulduk hocam
motorun harika 1000 cc süper
tşkr ederim bir gün gezmek istersen seve seve gezdiririm
Hoşgeldin
hoşgeldik kardeşim saolasın
Referans URL