Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - bikaç anlamlı.güsel söz

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: bikaç anlamlı.güsel söz
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.

вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz

нαкѕızℓığα gєℓємєм... нαтıя, göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη σğℓυуυм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм

ßυ ƒαηι ∂üηуαуα тєк gєℓ∂ιк тєк gι∂єяιz, ßιzι 3 кυяυşα ѕαтαηℓαяı ßιz ßєℓєşє νєяιяιz

iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir

Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum

Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..

Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin

ηє є∂єуιм gαя∂ιуαη ∂єятℓєяιм вιηι αşтı, αç кαρıуı çıкαуıм ι∂αм ναктιм уαкℓαşтı...

**¢єкмıѕ єѕяαяı gözℓєяı кαηℓı, уσℓ∂α уυяυуσя вıя ∂єℓıкαηℓı, вαкıѕℓαяı мαѕυм αмα вєℓαℓı, нαуαтα кυѕмυѕ ∂σѕтℓαяıηα ѕєν∂αℓı, уαяαℓı уυяєĞı, ∂ıкıѕℓı вє∂єηı, вσѕ gєzмєz вєℓıη∂є∂ıя ѕıℓαнı…

кιмѕє вιяşєуєя ιмα єтмєѕιη кιηιηιz ναяѕα ѕυяαтıмα кυѕυη кυѕαмıуσѕαηız ѕυѕυη...!!!

Fahişe Gönüllerin Kahbeliği Koymaz Bize,Unutanları Bizde Unuturuz Asilce..

вєηι υηυтѕυη ∂ιує нαвєя göη∂єямιşѕιη вι ∂üşüη вαкαℓιм нαтιяℓαηмαуα ∂єgєя мιѕιη...

Referans URL