Evden Eve Nakliyat Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - ANA SAYFADA NEDEN SAĞ TIKLANMIYOR?

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: ANA SAYFADA NEDEN SAĞ TIKLANMIYOR?
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
YA BEN ANA SAYFADA EN SON YAZILAN MESAJLARA SAG TIKLYIP YENI PENCEREDE ACMAK ISTIYORUM AMA OLMUyOR ?????????????????????????
doğr bendede(kıskandım)Sevinçli
bir kodla oynarken yanlışlıkla bozdum Sevinçli en kısa zamanda düzeltmeye çalışacam böyle idare edin.

admin Yazılan:
bir kodla oynarken yanlışlıkla bozdum Sevinçli en kısa zamanda düzeltmeye çalışacam böyle idare edin.

senin canın sağolsun diyeceğimi zannediyorsan yanılıyorsun
Hemen düzelt şunu
düzeltilmiştir...
duzelmemışş Sad
baakıyorum sanırım yanlış kodu düzeltim ilgileniyorum Smile
Forumda 3 admin var biri çözemedi şu sorunu :p
yav allahınızı seversenız onarın şu anasayfayı yaa..kafayı yıcem her mesajdan sonra ana sayfaya donmek ıskence ve zaman kaybı...
Sağ tıklama sorunu çözülmüştür arkadaşlar. Smile Ohh beeeee diyebilirsiniz..
oh be
ohh beee bende bakmıstım ama cözemedim bozan yapar dimiTongue
Referans URL