Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Casus olmak İsteyenler(Pc Hack) resimli anlatım

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Casus olmak İsteyenler(Pc Hack) resimli anlatım
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Casus olmak İsteyenler(Pc Hack) resimli anlatım

PROGRAMI ATIKTAN SONRA HEMEN IP NUMARASINI VE PORT NUMARASINI YAZMAYIN PROGRAM KATEGORLERNDEN EN ALTTA PRORAT SERVER OLUޔURA BASIN SONRA PRORAT SERVER OLUޔURU TIKLATIN.

IP NUMARASI HER ZAMAN 10.0.0.2 E-MAL BöLMüNE KENDi MAil ADRESiNi YAZCANNKi KARşI TARAF HAZIRLADIIN SERVER ATIINDA SZE MAiL GELECEK O MAiLE GöRE HAREKET EDECEKSiNiZ

SERVER PORT NUMARASI HER ZAMAN 5110 DUR SERVER şifRESiNi KENDniz KOYUN VE UNUTMAYIN BilgisAYARA BALANIRKEN SORACAKTIR. KURBANIN ADINI BilGisAYARINA GirErkEN OLAN Kısma ADINI YAZIN SERVER AYARLARINI kayderek ilerleyin

KURBANINIZN YUTMASI içinN ONA GZEL BiR DOSYA yapınki DOSYAYI ALSIN VE VE ATIKTAN SONRA BiLGiSAYARINI ELE GEçirmiş OLURSUNUZ BilgisAYARINdA NE VARSA SENiN DEMEKTir.

BURADA iSTEDiNiZ UZANTIYI SEçEBiLiRSiNiZ PEK FAZLA öNEMLi DEğiL

SERVERıNıZıN SimGESini AYARLAYIN KURBAN YUTSUN DOSAYAYI ALSIN BUNLAR TAMAM şiMDi SERVERI OLUşURA BASIYORUZ SERVER OLUTURULUYOR PRORAT DOSYASININ içiNE SERVER KOYUYOR ADI BiDED_SERVER YAZIYOR .

MAilE BöYLE B MAil GELiO KURBAN DOSYAyı AçtığıNDA MAil GELiyo. Mail JUNK MAil(oNEMSiz POSTA) DA YER ALIR BU MAiLE GöRE KURBANIN BilGisAYARINA RAHAT GirERSiniz.

SiZE GELEN MAilDEKi Bilgileri BURAYA Girin VE şiFRE SORAR SERVER YAPARKEN KOYDUğUNUZ şiFREYi Girin VE ELE GEçirDiniz BilGisAYARI

http://www.prorat.net/ orginal tavsiye ederim burdan indirebilirsiniz...
şifre: pro
deneyen warmı işe yarıyormu saglam mı teşekkürler
dosya virüslü
temiz dosyaları werseniz iyi olur
ARKADAŞLAR ÇOK KOMİKSİZİZ YAA DOSYA TABİ VİRÜSLÜ OLACAK!! ÇÜNKÜ PROGRAM TROJANIN KENDİSİ YAA...BUNU KULLANIRKEN ANTIVRSUNUZU KAPATACASINIZ...OLUŞTURDUGUNUZ SERVER I (TROJANI) KENDINIZ ACMICAKSINIZ RAR LAYIP KARSIYA GONDERECEKSINIZ BI SEKILDE YEDIREREK...
DOSYA TEMİZ...BU ŞEYLERDEN BİRAZ ANLAYAN DOSYA TEMİZ DEĞİL DEMEZ!! ..PROGRAM VRS ZATEN AMAÇ BUNU KARSIYA ATMAK..
Yani bizim pc ye zarar vermez mi
yok yaa yeterkı olusturdugunuz vrsu kendınız acmayın Sevinçli
ustat ufak virüslere sözümüz yok ben zarar wericek posisyonunda sandım
binded_server
bu oluşturdugu şeyin ismi oldu ismi deiştirsek bir şey olurmu we girdigimiz kişinin pcsinden istedigimiz zaman çıkabilirmiyiz..
ben gönderdim ama bana mail gelmedi ve açtıgına eminim.önemsize baktım yine yok

Bildirim maili için secilen sunucu hotmail ve myneti desteklemiyor. Eğer bildirim mailinin sorunsuz çalışmasını istiyorsanız gMail'i tercih etmelisiniz. Ayrıca tavsiyede bulunmak gerekirse bu tür virülere hedefe yedirtmek için IE'ın açığından yararlanın ve IE Virüs Downloader kodlarını kullanın ;)

saol pyalaşım için
arkadaslar arkadaş dogru soyluyor fakat gmaıl almak bıraz yorucu olabılır sız en ıyısın yahoo kullanın daha kolay ve pratik...aldıgınız yahoo.com.tr adresını ılgılı bolume gırdıkten sonra en az 10 kere test maıl gonderın en sonunda olacaktır..ılk seferdede olabılır sondadaSevinçli
bıde olusturdugunuz server ın adını deıstırırsenız bı sey olmaz..ayrıcca karsı pc den ıstedıgınız zaman cıkabılırsınız!
siz erkekler nie böle boş işlerle uğraşıyosunuz Sevinçli hehhheh
Referans URL