Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - ıp ile pc ye girme

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: ıp ile pc ye girme
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
ilk önce girceğiniz pcnin ıp adresini alın
ıp almak için başlat/çalıştır/cmd ye girip açılan siyah sayfaya ipconfig yazın orda yazar

gelelim pc ye girmeye başlat/ayarlar/denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi ni tıllayarak eylem menüsünden başka bilgisayara bağ.. ı tıkladığınızda karşınıza çıkan pencereye kurbanının ip nosunu yazzıp entere basarsanız artık pc nin bütün öğeleri önünüzde dir kişi pc yi kullkanırken masaüstüne müdehale edebilirsiniz kendi pcniz gibi kullanabilirsiniz yani ve o kişinin uzaktan bağlanmasını aktive etmelisinizbuda şöyle bilgisayarım/özelliklere gel/uzak/ kulanıcıların bu bilgisayara girmesini izn ver deyin ve olur ama unutmayın girişi İPTAL edin yoksa bilgi paylaşımını kötüye kullanmaktan ceza yersiniz tşklerinizi beklerim
alıntıdırrrr...
KARDEŞ BAŞKASININ bilgisayarına girebilirmiyiz girebilirsek ıp nosunu nasıl bulacaz...
UNUTMADAN TEŞEKKÜR EDELİM...SAOLASIN
bırasdan yenı bır konu acıcam ordakı program(lar) sayesınde ıstedıgın kısının ıp sını alabılırsın!
kardeş saolasın sana rep verecemde bu sitede repler zaten pek önemli değil herkes kafasına göre takılıyor
sende sagol..
Bu yöntem işe yaramadı baglanamıyor yinede saol
saol ama linkleri bir kont etsen bende acmadı
kardes ne lınkı ben lınk vermemısımkı :s ama arkadas doru soyluyor calısmıo bu yontem...aslında ıse yarar fakat uzun hıkaye bazı portlarınızı acma -kapama durumu var o yuzden baglanmıo...olsun yaa paylasmak ıstedım sadeceSevinçliSevinçliSevinçli
Referans URL