Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - ram iniz yetmiyormu yoksa kolayı var

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: ram iniz yetmiyormu yoksa kolayı var
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Bilgisayar'inizin Ozelliklerine Girin...
- Yukarıdaki Menulerden " Gelişmiş " Menusune Tıklayın...
- " Performans " Adlı Menunun " Ayarlar " Kısmına Gelin...
- Daha Sonra Tekrar Çıkan Pencereden " Gelişmiş " Menusune Gelin...
- " Sanal Bellek " Bolumunden " Değiştir " Yazısına Tıklayın..
- Daha Sonra Çıkan Pencereden " Sürücüler " Kısmından " Hangi Bolumden Raminize Vermek Istiyorsanız Seçin ( C: , D: E: ) Gibi...
- Sürücüyü Seçtikten Sonra " Özel Boyut " Seçeneğini Seçip
- Başlangıç Boyutu Orneğin ( 1024 )
- En Büyük Boyutu Orneğin ( 2048 )

Yaparsanız Raminiz 1,5 Gb Artmıs Olur...
Bu Formulun Pc'Nize Hiç Bir Zararı Yoktur...
Kesinlikle Kullanabilirisniz..
Teşekkürler emre.. Güzel bir bilgi. Bunu çok kullanıyorum.

admin Yazılan:

konuyu emre açmadı ben açtım adminim

Blue Dragon Yazılan:

admin Yazılan:

konuyu emre açmadı ben açtım adminim

admin olum gözün körmü lan?
sanada teşekkürler
bu ram e pek etkı etmıo galıba daha cok oyun gıbı uygulamalar ıcın ıse yarıo...AMA HARIKA BIR PAYLASIM COK SAOL!
bu konuya acan arkadaşımıza teşekkür ederiz ama bu ayarı yaptıgınız zamn hız konusunda bi değişikli olmaz bi zararı da yoktur ama orada bulunan boyutu geçmemek şartıyla zaten bu bölüm harddisk te oldugu için ram zorlanmadıgı sürecede bu bölümü kullanmaz
saygılar
saol bee yarar bir bilgi
bu sadece oyun ve buna benzer uygulamalar ıcın yani bılgısayarın ram ını hızlandırmaz ama güzel ve yararlı bılgı bence
Referans URL