evet evet harika bir çalma ben bunu başka sitelerde gormuştum ama link bozuk maymunlar çalıo msn nini
evet arkadaşlar bu programı bilen çokturbilmeyen daha çoktur ama... süper bi şey hotmail , mynet , gmail , yahoo kısacası herşeyin şifresini çözebilio.tek yapmanız gereken programı indirin ve kurun sonra çalıştırın. çözülecek hash bölümüne hacklemek istediğiniz msn adresini yazın , şifre uzunluğunu belirtin sol traftaki Alf. Küçük, Alf Büyük ve Numerik simgelerini seçin sonra robot adedini 500 yapın ve başlat a basın en fazla 3-4 saat bekletir ama şifreyi sonunda mutlaka çözer.
işte link
İndiriyoruz bakalım neler olacak ben hep söylemişimdir hacksiz bir internet istiyoruz diye ama ileride lazım olur belki..
SAolasın
daha bende deneme aşamasındayım ama deneyenler memnun
8 saniye bekle sonra solda biryerde download yazcak onu tıklayacaksın bu kadar basit
samı supersın lınkı bulman ıı oldu!!
valla faydalı bir program gibi görünüyo demek benim msn leri böle haclediler vay anasını satim valla adamlar rı tebrik ediyorum
ewt saol bilgilendirdiğin için
ok saol beyler bende cok programlar ama sız hangı sıteden gondunuz ok tamam ole olsun sız ne dersenız ben oyum ok

yemeyin böyle milleti . ufoff

ufoff.co.in hadi kır bakalım kıra biliyon mu

....... fasa fiso bunlar.... isteyen eklesin hack konusunda her türlü bilgi yardımcı olurum ama ilk önce deli kanlı olsun . adam olsun da öyle eklesin sacma sacma seyler için gelmesin.
size milletin msn niniden yaw en nefret etiiğim şey msn çalmak
eve tole maymunlar calıyor
ben bunun için değil genel konuşuyorum