Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - İkinci Büyük Saldırıyı da Aldık :)

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: İkinci Büyük Saldırıyı da Aldık :)
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar bir site büyüdükçe, aynı oranda saldırılar da artmakta.
dün sitemize CyberWarrior dan birileri saldırdı ve amaçlarına ulaştılar. site darmadağın oldu....
nedenini pek bilmiyorum ama Türk sitesi hacklemem diyen hackerler, açık buldukları siteye dalıyorlar. hangi site olursa olsun (türk sitelerine bile)...kendilerine bir zararımız olmamasına rağmen,
bu alemde nam salmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar sitemizi çökertmek için...
neyse son almış olduğum yedeği attım, önceki kadar zararımız olmadı. Smile umarım bir daha böyle şeylerle karşılaşmayız.
.. Web Ateşi her zaman yanacakTongueTongueTongue.. ne kadar saldırı gelirse gelsin, hep ayakta duracağız!... bundan sonra güvenliği elden bırakmamak gerek... SmileSmile ..
webateşini söndüremeyeceklerr..
benim yazdıklarımı onlar mı çaldı onları ne yapacam gööörrr
bir koruma koy artık sende yoksa hiç bir paylaşım yapmayacam
bizi yıldıramayacaklar SevinçliSevinçliSevinçliSevinçli
bu ateşi söndüremezler dünyayı ters döndüremezler SevinçliSevinçli

raptor Yazılan:
benim yazdıklarımı onlar mı çaldı onları ne yapacam gööörrr
bir koruma koy artık sende yoksa hiç bir paylaşım yapmayacam

yok bee şiirlerini çalmadılar Sevinçli sadece site birkaç gün geriye gitti okadar. güvenlik önlemlerini aldım, tüm güncellemeleri yaptım ama, her ne kadar güncellesem bile, her an yeni bir açıkla karşı karşıya kalabiliriz... bu hackerler hiç boş durmuyor.
noluyo ya burda ne saldırısıymış yaw bu;bi girmedik siteye neler olmuş neler bi de 2. büyük saldırı olmuş;la bunun 1.si nezaman oldu;bi de artçı şokları da mı var.
Hayırdır ne alemdesiniz bakim
çok önceden omuştu 1.saldırı neyse üzüldümbu sefer 1-2 gün ile kyrtardık sıkma canını admin
herkese geçmiş olsun ozaman
yaa kaç gündür kapalıydı sitee yaaa
yalnız bazı üyeler bana silip silmediğimi soruyor bu beni gerçekten rahatsız etti arkadaşlar ben sizin paylaşımlarınıza neden dokunayım ki?
sorun sende değil bu sitede bence, otamatik olarak kendiliğinden siliyor
evt haklısın murat
Referans URL