Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklima vazgectim.
Hadi uyandir beni soyle gordugum zamansiz bir dus mu? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gercekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten.
Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve dustugum yer dudaklarin olsa.
Buruk hasret dolu geceleri oldurecegim bir gun bu ayrilik sarkilarini kursuna dizecegim ve seni benden ayirdigi icin kaderimi mahkemeye verecegim.
Guller anlatsin sana olan sevgimi, guller anlatsin yanlizligimi, caresizligimi? Yavas yavas eriyen yuregimi guller anlatsin ben anlatamadim
Ruzgar alabildigine hircin,yagmur alabildigine inatci, yuregin ise onlara inat sanki bir liman... Tipki gozlerindeki huzur gibi
Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana, uzakta oldugun icin tutkunum sana! Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun icin tutkunum sana.
Once dustugumde kalkmayi, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ogrendim, sevilmeyi her seyi ogrendim de yalniz seni unutmayi ogrenemedim!
Aci ve huzun bir yildiz kadar uzak, mutluluk gozbebegin kadar yakin olsun. Umutlarin gercek, gerceklerin mutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun...
Bir an buruk bir aci saplanirsa yuregine, gozlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa bil ki bir yerlerde ozlemissindir beni
Gencligine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.
Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladim sevgimi, yagmurlar yagdirdim gozyaslarimla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Geldiler mi?
Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana, uzakta oldugun icin tutkunum sana! Sana yildizlar kadar yakin olmak isterdim, her baktiginda beni gorebilmen icin, sana
bulutlar kadar yakin olmak isterdim, uzuldugunde gozyaslarini yagmur olup silebilmek iCİN
Eger gokyuzu bir parca kagit, deniz bir sise murekkep olsaydi yine de sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki...
Biliyorsun her gokkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis. Gokusagini takip ettim gecenlerde sende bitti... En degerli hazinemsin benim, canimsin.
Yedi ayri iklimden yedi cesit ari getirseler yedi cesit ari yedi ayri cicegi dolassa yedi ayri cicekten bal yapsa senin kadar tatli olamaz...
Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldi, ben seni bugun de sevmeyecegim cunku bugun de bitecek; ben seni yarin sevecegim cunku yarinlar hic bitmeyecek!
Agzimdan cikacak soz olsan konusmam, gozumden akacak yas olsan aglamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere birakmam!
Gunesin dogdugu da bir gercek battigi da... Kalbimin attigi da bir gercek, gunun bittigi de... Ne cikar tum gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste o en buyuk
gercek...
Sen benim hayatimda oldugun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Cunku sen benim icin daima teksin!
Dunde, bugunde, yarinda? Yuregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!
Sana yildizlar kadar yakin olmak isterdim, her baktiginda beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, uzuldugunde gozyaslarini yagmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdigim kadar sevebilmen icin?
Gunesi seviyorum diyorsun gunes acinca golgeye kaciyorsun. Yagmuru seviyorum diyorsun yagmur yaginca semsiyeni aciyorsun. Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdigini soyluyorsun!
Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim acar acmaz duyayim kokunu. Sevda essin basak saclarinda, sesin yuzumu ruzgarla bulsun... Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve oyle bir mektup yaz ki sevgilim varsin olumum olsun.
Yardim etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yasama sevinci getir bana cokca olsun cabuk tukenmeyenlerinden. İhtiyacim var bu ara unutmak uzereyim mutlulugu, unuttum sicak bir cayin tadini, esen ruzgarin serinligini, hadi durma oyle hatiralarimi canlandir, iyi olanlari?
Agirdir sevmelerim her yurek tasiyamaz, buyuktur umutlarim her omuz kaldiramaz, her sey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz. Murekkepten denizler, kagittan gemiler yaptim. Sonra ismini her yere yazdim. İsmini yazinca seni sevdigimi sandin, ben seni sevmedim sana taptim!.. Gunesin buz tuttugu yerde bir alev gorursen, bil ki o yalniz senin icin yanan kalbimdir.
Eger seni nasil ve ne kadar sevdigimi ogrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalisin cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamiyorum. Ama bir seyi bil ki seni cok seviyorum?
Bir insani sevmek onunla yaslanmayi kabul etmek demektir benim icin. Ben seni seviyorum ve bir omur boyu seninle olmak istiyorum.
Kuyruklu yildizlar vardir, dunyaya yetmis yilda bir gelirler. İnsanlar onu hayati boyunca belki bir kez gorurler. Ben o yildizi gordum, o da sensin birtanem?
Sana bahceden gul degil gunesten atom koparip getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.