Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - ya arkadaşlar çıldıracam

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: ya arkadaşlar çıldıracam
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
ya kızla konuşmaya geliyorum bana diyorki görüşecez neyse akşam konuşmaya başlıyoruz beni bilmediğim şeylerle suçluyor nerden duydun diyorum tanımadığım biri söyledi diyor GELİNDE ÇILDIRMAYIN
lan yaşın kaç başın kaç???
SevinçliDSevinçliSevinçliSevinçliSevinçli:
yaşıyla alakası ne ki ben daha 8 yaşındayken aşık olmuştum onunkisi bi aşk hikayesii bişey yapma çağdaşş git söyle seviyommm ulennn diye Sevinçli ama hocana dikkat et aman duymasın SevinçliSevinçli anladın sen onuuu
yav boşverin ya kızdan çok soğudum kızı tanımamışım
kız kaşarmı mı cıktı yhaaaSevinçli
hemde ne kaşar
senin gibi yakisikliyi nerden bulacak, birak baskasi yasasin senin bu onuru. kendine guvenin olsun yeter, gerisi kendiliginden gelir. tabi biraz ugrasmak lazim ama.
iltifatın için teşekkür ederim dostum ama boşver bişeyler söylerdim ama foruma yazık yani küfürlü şeyler
Referans URL