Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Moderatör olmak için ne yapmak gerekiyor?

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Moderatör olmak için ne yapmak gerekiyor?
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
selam eylül bu sitede moderatör olman için belli bir bölümde en azından 50 konu açman gerekiyor. sen hangi bölümde moderatör olmak istiyorsun? nerelerde daha yararlı paylaşımlar yapabilirsin? bunları belirtirsen seni moderatör yaparım SmileSmile
hayırlı olsun....
başarılar EYLÜL
hayırlı olsun eylül darısı başımıza
hayırlı olsun eylülcüm çağdaş sende söölesene serkana sende mod ol
söylüyorum zaten admin abim SevinçliSevinçli ama ne yapalım daha fazla mesaj yazmam gerekiyormuş ne yapıyım moderatör olmak için yazacamSevinçliSevinçliSevinçli moderatör fazlaymış
hiç uğraşma çağdaş seni mod yapmıcakmışSevinçliSevinçliSevinçli
çağdaş eğer satrançta beni bir daha yenersen, sana banlanmış üye rütbesi verecem Sevinçli hemde üstü çizgili Sevinçli Sevinçli
yazık yaa üzmeyin çağdaşı Sevinçli
hahahahahaha çağdaş yenme abimini bakemSevinçliSevinçliSevinçliSevinçli
serkanla (aşkımla)satranç oynadık beni yendiSmile
evet yendimmm SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
eline sağlıkSmile
tekrar oynayacağız ama tamammıSmile
yaa şaka yenildim ben sanaa SmileSmile yenilen doymaz oynicaz tabiSmile
yalan söylemeeee
ya üüüüüüüüü sen yendin beni amaaaa
berabere bitti aşkımSmile
hedeff dostumm sen gönüllerin moderatörüsün beaa SmileSmile ilerde sana da yetki vericemm.. Smile
eğer moderatör yapmazsan yenecem SevinçliSevinçli
Sayfalar: 1 2
Referans URL