Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Webatesi Kafesine Eleman Alımı Başladı

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Webatesi Kafesine Eleman Alımı Başladı
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın

Arkadaşlar 2 adet garson alınacak birisi şef garson olucak biriside normal garson.. Tabii sizz istersenizz çoğaltadabilirizz garsonlarııı Burdan başvurularınızıı yapabilirsinizzzz

ben şef garson olmak istiyorum hande
bende normal garson (eğer fazla bahşiş verirseniz:_D)
ikinizdee oldunuzz amaa ben derimmki adminee danışalımm hedef e şef garson çağdaşa da normal garson görevii verip sizee özel armaa versinn ne dersinizz??
tamam hande güzel fikir,... bir grafik bulalım yapıştırırız imzalarına Smile webateşi garsonları diye Tongue Tongue
öleee imzayaa olmasınnn hanii adminn moderatörr falannn yasıyorr yaa şef garsonn vee garson diyee 2 tanee özel birr modluk olsaa dahaa güsel olmass mııı???
ya öyle deil de gerçek garsonluk denyimi olan birini bulun mesala ben şef adayıyım ama tam olarak ne yapacaz onu bir anlatın olurmu?
Referans URL