Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - Güzel Türkçem

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: Güzel Türkçem
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar uzun zamandır açmak istiyordum bu konuyu. Sad . Güzel türkçemiz, yavaş yavaş bozuluyor bu alemde. k yerine q, v yerine w harflerini kullanıyoruz.. Birisi ne haber demek yerine ''nbr'' diye sorarken, diğeri de iyilik sözünü yazmaktan aciz kalıyor ''ii'' demekle yetiniyor. Bir yarışma başlatıyorum. Forumda türkçesini bozana - puan verin Sevinçli . . . . . .
teşekkürler canım gerçekten güzel bir konu SevinçliSevinçliSevinçlihehehehhe hadi bakalım ava başlıyoruz...Sevinçli
tamam canım şimdiden sonra kim Türkçesini bozarsa puanını düşürecez Sevinçli
bencede güzel konu
gerçektenn çokk güzell birr konuyaa değinmişsinizz arkadaşlar tebrik ederimmm
şimdi herkes güzel konuşmaya başlarSevinçliSevinçliSevinçlinede olsa -puan varSevinçlibakın rep demedim rep dieninde düşürürüm ona göreeeSevinçliSevinçli
aşkım - rep veriyorum sana. yukardaki mesajında dienin.......... demişsin Sevinçli y harfi nerde???
hehehheheehSmile cansucumm yedin bak -puanıı dahaa dikkatlii ol bundan sonraa canımm
peşinizdeyim haaa acımam düşürürüm puanınızı Sevinçli
puhahahahha alışkanlık iştee yaaaa sizi ararken kendim yaptımSevinçliSevinçli
bundan sonraa herkez dahaa dikkatli olurr artık zaten böylee olmasıı gerekiyodu
hande herkez değil herkes olacaktı Smile özür dilerim - rep ! TongueTongue Sevinçli
Hande'nin h si büyük olacak canım ayrıcaa -rep değil - puannn tamam mı?Sevinçli
ya ama aşkımmm üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü SadSad
hep sen mi yapacaksın aşşkımmmSevinçliSevinçli
bak yine şanslısın hackerlar saldırı yaptı.yoksa puanın -'lerdeydi SevinçliSevinçli

teşekkür ederim.çok iyi bir konu açmışsın.türkçemizzi bozanlara -rep
evettt canım kimseninn türkçemiziii bozmasınaa izin vermeyeceğizzzz
Bende Dolu -Karma Oldu
Türkçe'mizi Doğru Dürüst Kullanalım Değil Mi Canım Hande'cim..Herkez Böyle Bozmadan Kullansın...

Sayfalar: 1 2
Referans URL