Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - bana haksızlık yapılıyor

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: bana haksızlık yapılıyor
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
ya abi yada admin yav mod yap benide siteye daha fazla konu açıyım ve mesaj atıyım bak bidiğim süper konular var haaa
Sevinçli Mod Olmadan Yap Hersey Mod Olmak Demek Değildirki Sevinçli
admin çağdaş artık isyan ediyor mod yap şunu yaw Sevinçli modluğu hak etti kanımca Smile
Bencede Etti Fırladı Sevinçli Çağdaş Bugün Veya Yarın Site Açıcam Beklerim Mod Yparım Seni
tek_iso bu sitede birilerinin varlığı seni rahatsız ediyor galiba hoşuna gitmeyen birileri varsa yolun açık olsun gidebilirsin seni zorla bu sitede tutan yok bunları söylemek bana düşmez ama sen sınırlarını fazlasıyla aşıyorsun çok ileri gittin az önce yazdıklarını tam okuyamadım silmişsin süper moderatör olmama rağmen belki mesaj sayım biraz az ama ben sitede kaliteli paylaşım yaptığıma inanıyorum yani boş mesajlarla mesaj sayısını fırlatmak marifet değil kalitesiz konu ve mesajlarla sitenin de değeri düşüyor sen bize söyleneceğine görevini tam yapsan sitenin bi sürü yerinde ölü mesaj var onları görürdün bizim kimseyi hiç bir konuda da suçladığımız da yok kimseyi hiçbir işten sorumlu tutmuyoruz burada hepimiz doğru dürüst sohbet edip paylaşım yapıyoruz kimsenin tadını kaçırma daha da ileri gitme yoksa bu kadar anlayışla karşılanmayabilirsin

Erdal Yazılan:
tek_iso bu sitede birilerinin varlığı seni rahatsız ediyor galiba hoşuna gitmeyen birileri varsa yolun açık olsun gidebilirsin seni zorla bu sitede tutan yok bunları söylemek bana düşmez ama sen sınırlarını fazlasıyla aşıyorsun çok ileri gittin az önce yazdıklarını tam okuyamadım silmişsin süper moderatör olmama rağmen belki mesaj sayım biraz az ama ben sitede kaliteli paylaşım yaptığıma inanıyorum yani boş mesajlarla mesaj sayısını fırlatmak marifet değil kalitesiz konu ve mesajlarla sitenin de değeri düşüyor sen bize söyleneceğine görevini tam yapsan sitenin bi sürü yerinde ölü mesaj var onları görürdün bizim kimseyi hiç bir konuda da suçladığımız da yok kimseyi hiçbir işten sorumlu tutmuyoruz burada hepimiz doğru dürüst sohbet edip paylaşım yapıyoruz kimsenin tadını kaçırma daha da ileri gitme yoksa bu kadar anlayışla karşılanmayabilirsin

Galiba Erdal'ın Dediği Gibi Rahatsız Ediyor Beğenmiorsan Çekip Gidebilirsin Burda Boş Mesaj Da Atılsa Eğlenioruz Öğrenioruz En Önemlisi Paylaşım Yapıoruz Beğenmiorsan Çekip Gidebilirsin !!!

Erdal Yazılan:

hadiinizizi bilin tıfıllar-birşey silinmişse bir nedeni vardır[ki yazdıklarımın arkasında da duruyorum bir çok kişi SİZ DAHİL bulunduğu konumu sadece admine borçlu---hatır meselesi. AYNI ZAMANDA DA görevinizi yapmamaktasınız]
Ben sizin yaşınızzın karesi kader forumda bulundum...Forum topluluğunda bir ismim-ünvanım var.Bu foruma ilk başta sadece YARDIM amaçlı geldim.
Türkiye'nin en büyük forumlarının temelini atanlardan biriyim
Aynı zamanda eğer istatiskliklere bakılırsa bu forumda benim açtığım konular HEP en fazla okunan-mesaj yazılan konular
Sildiğim-düzenlediğim-kitlediğim konular onlarca(ve genelde konu sahiplerine bildirildiler)...
Onlardan da öncesi şimdiye kadar bi moderatörlüğünüz bile görülmedi
GİDİN SORUN BAKALIM---ŞİMDİYE KADAR BENDEN İYİ MOD'LUK---YÖNETİCİLİK YAPAN VAR MI (admin dışında)!!!!!!!!!!
----------------
lan gerizekalı sen bizim bu site için yaptığımız yardımları ne biliyorsun da konuşuyorsun ben sitede adminlik bile isteyebilirdim ama istemedim. o hatır ile bi konumda bulunuyor dediklerin siteye senin kaç katın kadar yardımda bulunmuştur biliyormusun bu sitede herkes hakettiği yerde. hakettiği konumda olmayan biri varsa o da sensin. ben bu sitede paylaşım yapıp sitede gereksiz veya tarihi geçmiş mesajları çöpe taşıyorum. mesaj sayısını kastediyorsan sen ne zaman benim sizin yaptığınız sohbetlere katıldığımı gördün yaptığımız paylaşımlara bakacak olursan benim yaptığım paylaşımlar sitede bi sürü kişininkinden fazla. türkiye nin en büyük forumlarının temelini atanlardan biriyim diyorsun lan senin girdiğin forum batar be sen sitede sözde süper moderatörsün ama süper moderatörün görevi bütün siteyi düzenlemektir bi yere çakılıp orda kalmak değil sen sitede belli bölümleri inceliyorsun sadece. sitenin tamamını yönetemiyorsan süper moderatör olmasaydın ben siteye sürekli uğruyorum ve sitede atılan mesajları kontrol ediyorum.mesaj sayısına bakıp öyle aptal aptal konuşma siteye bi hafta girmedimmi sitenin bi sürü yerinde gereksiz ve tarihi geçmiş mesajlar birikmiş oluyor bu site sadece geyik&oyundan ibaret değil .bu sitedeki en kötü , yalaka , ve ikiyüzlü üye sensin unutma ki sen bu siteye o HATIR İLE Bİ KONUMDA BULUNANLAR (!)sayesinde geldin sitede herkes görevini en iyi şekilde yapıyor sen haddin olmayan işlere karışma süper moderatörün görevi sitenin huzurunu kaçırmak değil, sana hatırlatıyım
lan kavga etmenin sırasımı beyler ayıp oluyor heppimiz burda eğleniyoruz evet heppiniz siteye çok emeği var ama olmuyor böyle
işte bazı gereksiz insanlar sitede varlığımızdan şikayetçiymiş sitede birçok kişi bulunduğu konumu haketmiyormuş o kim oluyor da bunları söylemek hakkını kendinde buluyor kimin hangi konumu hakkettiği adminin bileceği bişey, bunun gibi seviyesiz, bi günü diğerini tutmayan gereksiz insanın değil.
ßeyler burada birbirinize hakaret edici argo kelimeler kulannmayınız siz burada birde mod sunu herkez örnek olacağını yerine daha cok kötü örnek oluyorsunu Sayın admimiz Tarafından sizin modluklarınızın alınması taraftarıyım yada gecici süre ile askıya alınması burası paylaşım yeridir kawga yeri değil herkez yerine göre konusun iyi forumlar iyi paylaşımlar...www.webatesi.com
yetkisi alınması gereken kişininki alınmış zaten.sitede ne olursam oluyum ben de bi yere kadar sabredebilirim,o kadar terbiyesizliğe göz yumamam ,şimdi herkes hakettiği yerde...
arkadaşlar burda tartışmayın sitede herkes elinden geleni yapıyor bence
hopp beyler bu forumda küfür we argo kelimler yasakır burada bayanlarda war erdal mod olmusun birde ayıp kardes yakısmıyor...
by_celladin erdal ne demişki yakışmıyor kendi gerçekleri söylüyor
Referans URL