Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - sizce askmı paramı?

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: sizce askmı paramı?
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
bence para olmassa aşk olmaz ısallah ıkna edıcı sonuclar bulurum
ben açıkçası körü körü aşk demem ama aşk ve aşık olduum kişi(by X'm)çok değerlidir.ikiside dememin sebebi ise değişen dünya düzeninden çünkü baştakilerin politikası paran yoksa geber ...bu çok üzücü ama gerçek ama tabiiki aşk %90Smile

nanu Yazılan:
ben açıkçası körü körü aşk demem ama aşk ve aşık olduum kişi(by X'm)çok değerlidir.ikiside dememin sebebi ise değişen dünya düzeninden çünkü baştakilerin politikası paran yoksa geber ...bu çok üzücü ama gerçek ama tabiiki aşk %90Smile

gerçekten katılıyorum sana canım yaa aşk bir insanın yaşayabilceği en güzel duygulardan birisidir hiçbişeye değişilmez ama para olmadan daa yaşanmaz ki....

aşk ve para birr
yaw abi bırakın aşkı maşkı para yaw en iyisi Sevinçli

caner1907caner Yazılan:
yaw abi bırakın aşkı maşkı para yaw en iyisi Sevinçli

hade hadee Sevinçli Sevinçli Tongue

SADCE AŞŞŞŞKKK AŞIK OLDUM KİŞİ ÇOK DEĞERLİDİR
Aşk demek isterdim ama parasız da olmuyor Tongue
tabiki AŞKSmile ama para olmalı
PARAM OLSUN AŞKI NE YAPCAM
"para yok$a a$kta yok"..... bu kacınılmaz bı gercek..... ii dusunıun doru olduUnu goreceksenız...
san! Smile
rockipsiz haklı paran olursa aşk yapabilirsin paran yoksa kims bakmaz bile yüzüne !!!!
o eskıdendı Sevinçli paran varsa askında var....
ya yapmayın boyle klasık seler yaaa....mesela karsında bı erkek gıyım avrupa tarzı marka acıkca bellı oluo ayakta en hakıkısınden NİKE.....sac sprey joleyle super bı hale getırılmıs...elınde son model bı tel. etrafında kızlar,mıllete havalı gelıo elbet sende cocuktan etkılenırsın...
yada parasız bırını ele alalım....aynı sekılde o kısıden etkılenırmısınız...
sız(kızlar)o ılk ornekte verdıgım cocukla cıkmayı bıle hayal edersınız ama ıkıncı ornektekıyle cıkmayı bosverın konusmayı bıle dusunmessınız....
INKAR ETMEYIN INANDIRICI OLMAZ...yanı hepınız ole demıyorum ama %90 ınız oyle!!!
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyeceğimi zannediyorsanız yanılıyorsunuz para olmadan deil samanlığın seyran olması.....
anladın sen onu...
okan kardes sana sonuna kadar katılıyorum.....ayrıca arkadaslar artık once dıs guzellık!!!

dış güzellik yanlış bi düşünce dış güzelliğe önem verenler acaba ömür boyu onu bulabileceklermi bence biri yakışıklı veya güzel değilde onu olduğu gibi kabul etmek onu yürekten sevmek gerekir. o zamn ancak ömür boyu insan mutlu olabilir

Sevinçli
bencedee sonuna kadarr arkandayıss hedefff devam Sevinçli
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL