Web Stats BoraOyun Evden Eve Nakliyat

Anasayfa

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun - basımdan gecen bı olay!!

Web Ateşi Paylaşım Platformu - aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış. Eğlence, Geyik Oyunlar, Komik Resimler, Videolar, Şarkı Sözleri, Slayt Gösterileri, Güncel Haberler, Ders Ödev indir, Sağlık, Oto modifiye Full Oyun

Tam Sürüm: basımdan gecen bı olay!!
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
madem konu ask tan acıldı....basımdan gecen su komık olaya bakın: bı kız vardı onla urasıodum o kızda benle,, ama ben bılmıom.,.tabı kızda arkadaslarına soruo benı... ılerde konusacakmıs benle....sonra bana arkads geldı bırı var senden hoslanıo dedı...bende ben baskasından hoslanıom dedım o da kıza ole demıs...tabı ben benım sevdıgım kıza dedıgını bılmıom kızda benden uzaklasmiş sonra hemen bırıyle cıkmıs(bana ınat)...tabı benım hıcbıseyden haberım yok...ben tam kıza acılacam,, bırıyle cıkmaya baslamıs dedıler...bende buruk bı sekılde vaz gectım...meger ısın aslını bu sene bırıncı donem kızla cıktıktan sonra tesadufen ogrendım....ne olay ama demi........tabı kızla ayrıldık sonra...puhahaha!!!
hımmmm annadımmm nese özgürr başka varmış sonuçtaa nese kolay gelsinn sanaaa
puhahhhahahha çok uyuzz yawww..
kıss mı uyussss cansuuuu
harikasın yaaa
hayır yaw olay kısı tanımıom ki!
heheheheheheheheeeee ok pardon yaaa çok üsgün olduğum için seni anlayamadım kusura bakmaa nanu yaaa
Referans URL